REPÜLÉS

Repülés menete, első repülés, repülés terhesen.

Reptéri parkolás a Liszt Ferenc reptéren

Reptéri parkolás a Liszt Ferenc reptéren Október elejétől egy új, 6 szintes parkolóház építését kezdték meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Ez a jelenlegi felszíni parkoló helyén kerül megépítésre, mellyel mindkét terminálépület közvetlenül elérhető a parkolóházon keresztül. Az ezzel kapcsolatos reptéri parkolási rend elsősorban a személygépkocsik és buszok parkolási szolgáltatásait érinti.

Tovább olvasom

Repülés terhesen

Repülés terhesen Teendők és tanácsok, ha terhesen repülünk

Tovább olvasom

Ez az első repülés? Első repülés tippek itt

Ez az első repülés? Első repülés tippek itt Négy pontban összeszedtünk olyan repülési tippeket, ami az első repülés alkalmával nyújthat segítséget a teendőkkel és időpontokkal kapcsolatban.

Tovább olvasom

Októberben nyit a világ legnagyobb repülőtere

Októberben nyit a világ legnagyobb repülőtere Törökországban épül a világ minden idáig legnagyobb repülőtere. Főbb paraméterei: évi 200 millió utasforgalom, közel félezer repülőgép parkolóhely, 6 kifutópálya, 4 utasfogadó terminál, közel 225 ezer új munkahely.

Tovább olvasom

Mi az a privát reptéri transzfer, vagy a VIP reptéri transzfer? Nézzük!

Mi az a privát reptéri transzfer, vagy a VIP reptéri transzfer? Nézzük! Ami biztos, hogy a repülőtéri transzfer az egyik legkényelmesebb lehetőség a repülőtér és az otthonunk közötti út megtételére. Első pillantásra ez egy drága szolgáltatásnak tűnhet. Lehet taxit is rendelni, de az végül sokkal drágábbra jönne ki, ha pedig más településről utazunk, mint ahol a repülőtér van, a taxi, mint alternatíva egyenesen a csillagos ég. Nézzük meg a reptéri transzferszolgáltatások előnyeit pontokba szedve

Tovább olvasom

Több ezer négyzetméterrel bővült Ferihegy

Több ezer négyzetméterrel bővült Ferihegy Ünnepélyesen is felavatták a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vadonatúj, több, mint tízezer négyzetméteres utasforgalmi épületét, a 2B Terminálhoz tartozó 2B oldali utasmólót, vagyis a pier B-t. A jövőben ebből az épületből szolgálják ki a nem-schengeni irányokba induló járatokat, így például az Észak-Amerikába vagy a Perzsa-öböl térségébe tartó széles törzsű, interkontinentális repülőgépeket.

Tovább olvasom

Dolgok, melyekre utazásnál figyelni kell

Dolgok, melyekre utazásnál figyelni kell Ha gyakran utazunk, akkor ez a lista talán nem nyújt semmit újdonságot, melyet saját és Ügyfeleink általi tapasztalatokból állítottunk össze, viszont érdemes elolvasni, vannak benne érdekességek.

Tovább olvasom

Ferihegyi rekord – több, mint 1.5 milliós forgalom

Ferihegyi rekord – több, mint 1.5 milliós forgalom Új abszolút rekord született a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér életében, júliusban átlépte az érkező és induló utasok száma a 1,5 milliót.

Tovább olvasom

Ferihegy – az új utasmóló jellemzői

Ferihegy – az új utasmóló jellemzői Korábban írtunk már az új utasmóló átadásáról, most pedig néhány érdekességet mutatunk be.

Tovább olvasom

Használatban a Ferihegy új B-oldali utasmólója

Használatban a Ferihegy új B-oldali utasmólója Már használatban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér frissen átadott B-oldali utasmólója.

Tovább olvasom