Rólunk

Mi a transzferem.eu?

A Transzferem.eu egy online, országos bázissal rendelkező reptéri transzfer kereső rendszer, ahol a honlapra látogatók böngészhetnek a csatlakozott transzfercégek adatlapjai között, szolgáltatás, árak, járművek, útvonalak alapján. A reptéri transzferfoglalás mindenki számára teljesen ingyenesen, azért sem a Transzferem.eu, sem a választott transzfercég semmilyen plusz költséget nem számol fel.

A Transzferem.eu oldalra a transzfercégek egy regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével regisztrálhatnak. A keresőben való megjelenés feltétele a megadott adatok helyessége, illetve az adminisztációs felületen kitölthető transzfer adatlap teljes kitöltése. Az Üzemeltető a Weboldalra való regisztrációért, a transzferkeresőben való megjelenésért, adatlapra való kattintásért és beküldött foglalásokért semmilyen költséget nem számol fel, a teljes rendszer használata mind a transzfercégek, mind felhasználók számára teljesen ingyenes.

A Transzferem.eu oldalon lehetőség van a transzfercégeknek adatlapjaik kiemelésére, főoldalon való megjelenítésére, a találati lista elejére helyezésére, előre meghatározott díjtáblázat alapján, többféle konstrukcióban. További részletek a kiemelésekkel kapcsolatban az info@transzferem.eu e-mail címre küldött üzenetben kérhető.

Kellemes és gondtalan utazást kíván Önnek és utastársainak a Transzferem.eu csapata.